Valikko Sulje

LEIPOMO-KAHVILA

Leipomo

Valmistamme tuotteemme paikan päällä omassa leipomo-konditoriassamme. Teemme tuotteita asiakkaan tilauksesta ja toiveen mukaisesti. Teemme täytekakut ja voileipäkakut vain tilauksesta. Sesonkiaikoina valmistamme myyntiin vain rajoitetun erän tuotteita, joten tilaamalla omasi, varmistat saatavuuden parhaiten. Leipomotyöstä vastaa koulutettu ja kokenut leipurikondiittori.

Leivomme aamuyöstä, jolloin voimme tarjota tuoreet leivonnaiset asiakkaillemme heti aamusta. Tuotevalikoimaamme: kahvikakut, pikkuleivät, pullatuotteet, munkit, leivokset, leivät, sämpylät ja suolaiset sekä makeat piirakat.Suosikkituotteitamme ovat mm. perinteinen, hiivaton ruisleipä ja maukkaat, näyttävät täytekakut.

Tarvittaessa kuljetamme tuotteet tilaajalle lähiseudulla.

Kahvila

Suolahden keskustassa Äänekoskella sijaitseva kahvilamme Päivänpaiste tarjoaa oman leipomon tuoreita tuotteita leivoksista pikkusuolaiseen.

Poikkea taidenäyttelyymme ja istahda kahvikupposen ja munkin äärelle lukemaan vaikka päivän sanomalehti. Meille on helppo poiketa, sillä olemme Suolahden pääkadun varrella.

Voit myös ostaa mukaasi oman leipomomme valmistamat leivonnaiset sekä tilata kakkuja omiin juhliisi. Autamme mielellämme sinua suunnittelussa.

Pienet juhlat ovat järjestettävissä kahvilassamme aukioloaikojen ulkopuolella. Ota yhteyttä pitopalvelutarpeessa numeroon 040-5396472 (Eira).

Asiakaspaikkoja meillä on 25. Kesällä lisäksi 15 terassipaikkaa.

Kahvilamme on avoinna: arkisin ma-pe klo 8.00-15.00.

Lämpimästi tervetuloa!